💙STARTERSHome Smoked Salmon 侍厅推餐车出黎即场现切,咸香鱼味可自加配料,增加了味道嘅多样性同趣味orClassic Steak Tartare浓郁牛味配上清新酱汁好开胃💙SOUPLobster Bisque浓烈龙虾香气,细滑口感好creamy。龙虾肉大大粒爽口弹牙,每匙配一粒虾肉就啱啱好饮晒,分量配置完美💙MAINSMSC Certificated Dover Sole侍厅现场即席系餐车度表演拆骨,外层香煎到干身微脆,鱼肉细实而松软入口即化开,配上白汁微咸增加鱼肉鲜味or Australian ‘Cape Grim’ Ladies Cut Beef Tenderloin, 6oz我拣咗Medium Rare, 厚切牛扒煮得超靓, 外层约7成熟,切开入面系完美嘅Medium Rare, 嫩滑红肉无血水,入口后牛味系咀内爆发,果然系文华扒房!好食到我唔记得影切开嘅相👉🏻👈🏻💙DESSERTS Soufflé 软得黎有弹性有texture嘅梳乎厘真系第一次食Dark Chocolate Souffl é with 72% Dark Chocolate Ice Cr
💙STARTERS

💙MAINS
MSC Certificated Dover Sole

💙DESSERTS Soufflé
软得黎有弹性有texture嘅梳乎厘真系第一次食
Dark Chocolate Souffl é with 72% Dark Chocolate Ice Cream
极浓朱古力甜而回甘,配埋一样咁浓嘅软滑雪糕,啱晒小朋友口味嘅我
or
Lemon Souffl é with Limoncello Sorbet
青檬味未食已经香喷喷, 微酸微甜配合得刚刚好, 系大人嘅味道