2022-12-17
天气咁鬼冻,普通嘅打边炉已经满足唔到日夜喺度叫冻嘅老公🙄嘈咗好耐话要食羊腩煲,但对我嚟讲真系太燥热啦,索性一人退一步打边炉食羊吧啦快乐小羊基本上几个月都会嚟一次,由以前单叫到而家有二人套餐,迟啲仲话有任食放题,希望可以keep住质素🤟🏻上次就试咗个二人套餐,好似冇乜惊喜,今次都系决定单叫,虽然款式少咗,但系份量多啲,食得开心啲固定汤底番茄配酸辣,汤底每次先生都会饮两碗先,其实唔知入面有咩料,但又真系好好饮🤣饮完又唔太会口渴,不过酸辣有啲油基本上每次都会叫滑羊(滑牛啲fd🤣,同埋一款羊肉同牛,今次就拣咗大片羊同埋牛肩胛,每次佢哋嘅羊肉同牛肉卖相都非常之好🤤又重肉味滑羊有个冰盅,其实都唔知点解😂不过每次上菜都觉得好震撼,坚好食🤟🏻墨鱼滑有水准,真系食到入边有一粒粒墨鱼,同埋好弹牙宵夜时段去送汤底兼85折,都系$548埋单✌🏻
基本上每次都会叫滑羊(滑牛啲fd🤣,同埋一款羊肉同牛,今次就拣咗大片羊同埋牛肩胛,每次佢哋嘅羊肉同牛肉卖相都非常之好🤤又重肉味 滑羊有个冰盅,其实都唔知点解😂不过每次上菜都觉得好震撼,坚好食🤟🏻
墨鱼滑有水准,真系食到入边有一粒粒墨鱼,同埋好弹牙
宵夜时段去送汤底兼85折,都系$548埋单✌🏻