2020-10-09 306 浏览
哗哗哗!!朋友讲,屯时开左妈咪㖞!!今日马上仆过去试,作为鸡蛋仔超级粉丝,点可以错过妈咪呢我仲要咁近,返工前去买下先去到见员工整理紧,真系O嘴,豪装㖞!!咁靓嘅!!望一望价钱,原味20、芝士35,冇加价!!抵赞呀!二话不说黎份邪恶嘅双重芝士啦等待期间影下内笼啦,光猛之余好整洁卫生,疫情下够胆做到咁开扬,相信都系一份信心亮点系有部洗碗机机清洗用具。门口仲有搓手液提供添呀!哗!小食店做到咁细心,抵我捧场咁多年影下影下,唔经唔觉等左大约5分钟啦有得拎了为食嘅我紧系先尝鲜,喂左自己再喂手机芝士味好香浓呀,外脆内软,加埋半溶嘅芝士边,实在美味行行下到华都搭车就食晒噜😗😗不过一个人食芝士真系有少少「漏」,下次要揾埋另一半黎试先,反正咁近,我会多啲黎揾你哋架少少建议啦,餐牌太细喇,要埋到收银先睇得到,如果可以改善一下就更好了
仲要咁近,返工前去买下先

抵赞呀!
二话不说黎份邪恶嘅双重芝士啦

影下影下,唔经唔觉等左大约5分钟啦
有得拎了

为食嘅我紧系先尝鲜,喂左自己再喂手机

芝士味好香浓呀,外脆内软,加埋半溶嘅芝士边,实在美味

2020-10-09
  • 双重芝士鸡蛋仔