2024-12-28 85 浏览
自从发现咗我姨甥女好喜欢猫咪之后我都对猫猫型嘅嘢有兴趣今次就拣咗阿嫲嘅抹茶红豆花猫包首先卖相已经好吸引好喜欢睇到佢横切面之后嘅花纹淡淡清新嘅绿茶,配上绵绵嘅红豆粒面包带有牛奶牛油香味整体口感好丰富又唔太甜好适合做早餐通常我会请主帮忙1开三份分三日食就算到咗第三日个包仍然唔会觉得好干好味@amore_70734988 #香港 #香港美食 #太子 #面包 #面包店 #阿嫲 #抹茶红豆 #抹茶红豆吐司 #台式 #hk #hkfoodies #hkbakery #bakerylove #princeedward #toast #macharedbean #macharedbeantoast #taiwanstyle #eateateat #chuzzztastyjourney #gracechuma #lovetoeat #fattygirl
自从发现咗我姨甥女好喜欢猫咪之后
我都对猫猫型嘅嘢有兴趣
今次就拣咗阿嫲嘅抹茶红豆花猫包
首先卖相已经好吸引
好喜欢睇到佢横切面之后嘅花纹
淡淡清新嘅绿茶,配上绵绵嘅红豆粒
面包带有牛奶牛油香味
整体口感好丰富