餐厅: 魚治 (太古廣場)
资讯:

2022-07-23 1664 浏览
是日晚餐💓。位于金钟太古广场LG1嘅角落,不太起眼。但就系钟意呢种感觉,所以毫不犹豫walk-in入去碰碰运气睇吓有冇位,好彩仲有bar台,下次记得要book🤪。刺身5件,非常新鲜,价位合理带子 x2三文鱼 x1吞拿鱼 x1油甘鱼 x1✩✩✩✩✩✩✩豚肉乌冬窝汤底咸淡适中,豚肉分量亦足够,乌冬好弹牙加上鲜甜日本娃娃菜,杂菌。👍🏻✩✩✩✩✩✩✩扬豆腐面层炸到好松脆一啲都唔油腻,咬落好鲜嫩嘅豆腐,碟边有一团鲣鱼碎,夹起加埋一齐食,口感十足。✩✩✩✩✩✩牛肋骨熟成度刚刚好,切嘅厚度适合成件放入口😆,下次会再encore😂✩✩✩✩✩✩熏鲭鱼薯仔沙律♨️🥚卖相可爱,啖啖烟熏鲭鱼好味,配搭好新鲜,食落完全唔觉得鯹😋✩✩✩✩✩✩饮品🌟青森🍎汁ᴏʀɢᴀɴɪᴄ ʟᴇᴍᴏɴᴀᴅᴇ 。总结是日晚餐好味,价钱合理,已谂定下次食🔥🐠 ,🦀盖😂。
是日晚餐💓

✩✩✩✩✩✩✩

牛肋骨
牛肋骨

熏鲭鱼薯仔沙律♨️🥚
卖相可爱,啖啖烟熏鲭鱼好味,配搭好新鲜,食落完全唔觉得鯹😋
熏鲭鱼薯仔沙律

饮品🌟

青森🍎汁
ᴏʀɢᴀɴɪᴄ ʟᴇᴍᴏɴᴀᴅᴇ

总结是日晚餐好味,价钱合理,已谂定下次食🔥🐠 ,🦀盖😂。
2022-07-14
刺身5点