2019-04-28
我认为德美系红磡黄埔区入边最啱team lunch嘅地方,因为佢有lunch set,好多选择,有热食亦都有寿司类,而且价钱就中价啦,$5x-9x不等。一行八人佢安排咗我地坐个包箱,最好订定位,如果Walk in有机会要等。我哋叫咗唔同款嘅set lunch,包括贵价啲有炸软壳蟹彩虹饭嘅set,炙烧三文鱼饭,角切鱼生饭,滑蛋鸡扒定食同寿喜烧烧牛肉㶽。佢基本上全部Set都会配沙律,面豉汤同茶碗蒸(呢个好好食啊!!!)仲有糯米磁~每哋有Share来食。首先炸软壳蟹配沙律酱好食,如果再多d就食,刺身就唔错啦,但呢个Set偏贵。至于炙烧三文鱼饭,我觉得好好食,五六片厚厚的三文鱼烧到啱啱好,仲有只温泉蛋捞饭,最正系佢啲饭唔系普通寿司饭,系有菇喺入面,即刻正好多。👍🏻推介👍🏻👍🏻👍🏻角切鱼生饭就无咩特别,但好快Sold Out~丼饭嘅Size一啲都唔细啊!不过侍应态度麻麻,而且上菜有啲慢。佢有2间舖,主舖果边会好啲感觉干净啲,左面个舖位多人会开埋,但有时入到位先开冷气,有阵潮湿味一阵先散到~