2012-03-04
试新野~系需要冒险既~朋友book左台630pm我7:00左右到~一半人都未有~今日系星期六呢~都唔满~一坐得因为大家写佢地整得好慢~所以我地都好快咁决定食d咩先~叫左6样野~1. "好出名"的虾肉粟米饼~一d都唔好食law~ 上台个时一阵臭油烟味~佢个饼唔系饼形~应该系用匙羹"不"落去~唔单只有阵臭油烟味,佢d粟米饼几几旧黏埋一齐~ 而个虾肉系等于无~成个饼系由面粉同粟米组成~虾肉写黎系呃你既~..2. "好出名2"既牛油蜜糖鸡中翼~ 无晒细只既鸡全翼啦~只得d鸡中翼! 上台个时好样系几好既~不过4只都几大只的chicken wing要成58蚊~不过好食都系ok既~ 佢系整得几入味~不过我以为佢系焗law~ 佢似系瑞士鸡翼个d~ 无牛油蜜糖味~系甜味~好劲甜味~印尼野都系甜挂~唔系咁喜欢d咁甜既野~而且10几蚊只太贵唔值!3.巴东牛肉~ 有金钱展~好入味~不过~好腻~食唔得多~食剩啦~4. 朱鸡串烧(半打)- 非常唔得呀~唔热~系冻既~失败~猪肉个味骚到似羊~不行啦~ 个串烧汁唔知系咩黎~完全唔可以加强个串烧~唔好叫5. 特色炒饭- 系唯一一样食得过既野~ 好食~几惹味~6. 虾酱通
朋友book左台630pm
我7:00左右到~一半人都未有~
今日系星期六呢~都唔满~
一坐得因为大家写佢地整得好慢~
所以我地都好快咁决定食d咩先~
叫左6样野~
5. 特色炒饭- 系唯一一样食得过既野~ 好食~几惹味~
6. 虾酱通菜~又系一样正常都唔会煮得差既野~ 好食~
我地仲叩左野饮~不过太甜~可以唔好叫~佢有茶比你既~
OVERALL位位190~唔得LAW~
题外话/补充资料:
个场个装潢好旧~不过大致干净~又会为生日人士播生日歌~'
而且人手大致OK~上菜正常SPEED~唔会等好耐~仲会成日同你加茶~