2024-02-08
猫奴又再出动🐈今次带大家去URBAN Cafe荔枝角分店🌟第一间有全室内Pet Friendly独立区域的分店,大家可以带自己的爱竉一齐去食饭🫶🏻当日仲见到有猫猫隔住门互动✨真系好可爱啊🥰唔知有冇朋友特别钟意 #缅因猫 ?呢一度有缅因猫“鸡髀”等紧你黎同佢玩😝除咗玩猫同样亦都有好多美食可以品尝~一次过满足多个愿望🥰🌟炸鱼脆薯💰78炸鱼外皮金黄酥脆,鱼肉嫩滑,咬下去口感香脆同时品尝到鱼肉嫩滑饱满,配他他酱食可以中和油腻感,薯条同样炸至香脆有咬口,喜欢炸鱼的朋友要点这个喔🫶🏻🍕北京烤鸭薄饼💰118薄饼的脆皮和鸭肉配搭几有趣,酱汁香甜和香脆薄饼几夹🍔大啡菇安格斯牛肉手工汉堡配脆薯💰128大啡菇十分多汁,每一啖都好Juicy~ 安格斯牛肉肉味香浓,整体口感丰富多层次👍🏻🍎玫瑰苹果醋梳打💰43玫瑰和苹果醋清新香甜,加上气泡带来了一丝爽快口感,可以减轻炸物的油腻感🥑牛油果奶昔💰68奶昔浓郁顺滑口感,搭配牛油果味道多一分清爽🍨香滑红莓热情果慕丝蛋糕配雪糕💰58口感丰富柔滑,搭配雪糕更增添了冰凉的口感🥚法式焦糖炖蛋💰58焦糖的香甜和蛋的浓郁,给人一种温暖的感觉,口感柔软滑顺,好好吃URBAN Cafe
🌟炸鱼脆薯💰78
🍕北京烤鸭薄饼💰118
薄饼的脆皮和鸭肉配搭几有趣,酱汁香甜和香脆薄饼几夹
🍔大啡菇安格斯牛肉手工汉堡配脆薯💰128
🍎玫瑰苹果醋梳打💰43
🥑牛油果奶昔💰68
奶昔浓郁顺滑口感,搭配牛油果味道多一分清爽
🍨香滑红莓热情果慕丝蛋糕配雪糕💰58
口感丰富柔滑,搭配雪糕更增添了冰凉的口感
🥚法式焦糖炖蛋💰58
URBAN Cafe小贴士😌
🐈URBAN Cafe每一间分店系有45-60只可爱猫猫❤️
💁🏻♀️大家可以自己带猫玩具去同猫主子玩🥰
💁🏻♀️大家如果想感受比猫围既感觉✨可以加钱买猫零食喂佢哋🥰(要清空枱面所有食品饮品先可以叫)
钟意呢篇文章嘅朋友可以俾个like或者留言倾吓钟意边只猫🐈