"ℂ𝕒𝕟'𝕥 𝕝𝕚𝕧𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕠𝕦𝕥 ℂ𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖"咖啡店探店时间又到了,我对咖啡豆都有少少要求,今日我带大家走入大围,叹杯靓咖啡☕️同食甜品,即刻咩烦恼都无晒!(*‘ v`*)呢间店隐藏喺一间商店入面,「转过弯就到」,可以望到出面好靓嘅景色,呢度走木系风格,感觉好ᴄʜɪʟʟ。我会拣咩饮? 靓豆一律饮 Hot Black,品尝吓豆嘅风味:☕️ᴘᴏᴜʀ ᴏᴠᴇʀ☕️ʀᴡᴀɴᴅᴀ - ᴋɪᴠᴜ ʙᴇʟᴛ ɴʏᴀʀᴜᴢɪɴᴀ ᴊᴀʀᴀᴍᴀ ʟᴏᴛ 15 ʙᴏᴜʀʙᴏɴ $60🤎ʀᴏᴀꜱᴛᴇᴅ ʙʏ ꜱɴɪɪᴛᴇ ( ᴛᴏᴋʏᴏ /ᴊᴀᴘᴀɴ) ᴡᴀꜱʜᴇᴅ💛ʟᴇᴍᴏɴ · ᴀᴄᴇʀᴏʟᴀ· ɢʀᴇᴇɴ ᴛᴇᴀ · ᴄʀᴇᴀᴍʏ 要赞只咖啡杯好得意,以风味上嚟讲就系一杯简单嘅柠檬茶,充满柠檬酸,但后段唔会苦涩,都好啱我口味。🍵🍰ᴍᴀᴛᴄʜ ᴄʜᴇᴇꜱᴇᴄᴀᴋᴇ $38抹茶芝士蛋糕充满抹茶🍵味,质地比较硬身,饱肚感满满,但我会喜欢抹茶味道更加浓郁,蛋糕如果再滑身少少就更好食,呢个配咖啡真系一流。

"ℂ𝕒𝕟'𝕥 𝕝𝕚𝕧𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕠𝕦𝕥 ℂ𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖"

我会拣咩饮?

靓豆一律饮 Hot Black,品尝吓豆嘅风味:

☕️ᴘᴏᴜʀ ᴏᴠᴇʀ

🍵🍰ᴍᴀᴛᴄʜ ᴄʜᴇᴇꜱᴇᴄᴀᴋᴇ $38