2024-06-25
"ℂ𝕒𝕟'𝕥 𝕝𝕚𝕧𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕠𝕦𝕥 ℂ𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖"咖啡店探店時間又到了,我對咖啡豆都有少少要求,今日我帶大家走入大圍,嘆杯靚咖啡☕️同食甜品,即刻咩煩惱都無晒!(*‘ v`*)呢間店隱藏喺一間商店入面,「轉過彎就到」,可以望到出面好靚嘅景色,呢度走木系風格,感覺好ᴄʜɪʟʟ。我會揀咩飲? 靚豆一律飲 Hot Black,品嚐吓豆嘅風味:☕️ᴘᴏᴜʀ ᴏᴠᴇʀ☕️ʀᴡᴀɴᴅᴀ - ᴋɪᴠᴜ ʙᴇʟᴛ ɴʏᴀʀᴜᴢɪɴᴀ ᴊᴀʀᴀᴍᴀ ʟᴏᴛ 15 ʙᴏᴜʀʙᴏɴ $60🤎ʀᴏᴀꜱᴛᴇᴅ ʙʏ ꜱɴɪɪᴛᴇ ( ᴛᴏᴋʏᴏ /ᴊᴀᴘᴀɴ) ᴡᴀꜱʜᴇᴅ💛ʟᴇᴍᴏɴ · ᴀᴄᴇʀᴏʟᴀ· ɢʀᴇᴇɴ ᴛᴇᴀ · ᴄʀᴇᴀᴍʏ 要讚隻咖啡杯好得意,以風味上嚟講就係一杯簡單嘅檸檬茶,充滿檸檬酸,但後段唔會苦澀,都好啱我口味。🍵🍰ᴍᴀᴛᴄʜ ᴄʜᴇᴇꜱᴇᴄᴀᴋᴇ $38抹茶芝士蛋糕充滿抹茶🍵味,質地比較硬身,飽肚感滿滿,但我會喜歡抹茶味道更加濃郁,蛋糕如果再滑身少少就更好食,呢個配咖啡真係一流。
"ℂ𝕒𝕟'𝕥 𝕝𝕚𝕧𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕠𝕦𝕥 ℂ𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖"
我會揀咩飲?
靚豆一律飲 Hot Black,品嚐吓豆嘅風味:
☕️ᴘᴏᴜʀ ᴏᴠᴇʀ
🍵🍰ᴍᴀᴛᴄʜ ᴄʜᴇᴇꜱᴇᴄᴀᴋᴇ $38