十下火鍋

SUPPA Hot Pot by ATUM
2023-07-22 134 浏览
个地方好有气氛,一入去就感受到佢嘅热情同热烈!啲装修好时尚,仲有啲音乐营造紧舒适嘅环境。而且见到啲桌上嘅广告,话住呢度系用上新鲜食材,保证食物嘅新鲜同美味程度。至于店舖卫生情况,亦都整洁无比,令人放心。我地一坐定,迫不及待咁叫咗啲菜式:「十下三宝滑」、「麻辣鸭血」同「蔬菜拼盘」。啲服务员都好有礼貌,耐心同我地解释每一款菜式嘅特色同辣度。听完佢嘅介绍,我哋决定咗要啲辣度够劲嘅!啲火锅上嚟,真系令人垂涎三尺。啲汤底香喷喷,啲食材都新鲜靓靓,啲配料多到唔使再加其他野。啲鸭血好入味,滑嘅口感令人赞不绝口。啲蔬菜颜色鲜艳,好似彩虹咁美,每一样都咁新鲜脆口,真系睇得出用心。而家嘅天气热得嚟热得去,但系一嚟一啖辣辣嘅火锅,就即刻唤醒咗我哋嘅味蕾。啲辣味同汤底嘅鲜味结合得天衣无缝,真系开胃又暖胃。加埋啲蔬菜同埋鸭血入锅,味道更加丰富。就咁坐住食火锅,感觉真系好幸福,特别系同屋企人一齐分享美食,笑声不断,其乐融融。

2023-07-09