6天前 0 浏览
--突如其来既meTime~即庆约老公去Happyhour😆今次我地去左西班牙餐厅~装潢超吸晴!超多霓虹灯之如~圣诞节将到餐厅内外都有圣诞装饰,超有节日既气氛❤️-🥩美国安格斯封门柳(8安士)块牛好厚~口感好腍,完全唔会好韧生熟刚刚好😋肉汁完全锁哂系牛肉度,每咬一啖口腔都充满肉汁🍄松露酱蘑菇意大利粉超浓郁既松露味,洒上芝士粉味道更香更特出👍🍕罗勒蕃茄水牛芝士薄饼薄饼好松软,即叫即焗~芝士好juicy😋好食🥖西班牙油炸鬼黎到西班牙餐厅~必点churro啦!外脆内软,仲要即叫即做😋配上冰冻既云尼拿雪糕~冰火口感,真心推介👍🍋西班牙柠檬啤酒酒精浓度唔高,好fresh,微酸既柠檬味好易入口,彷佛饮紧cocktail一样!🍸花海Sunlight special drink!外貌都真系好靓,打卡一流
🥩美国安格斯封门柳(8安士)

🍄松露酱蘑菇意大利粉
超浓郁既松露味,洒上芝士粉味道更香更特出👍

🍕罗勒蕃茄水牛芝士薄饼
薄饼好松软,即叫即焗~芝士好juicy😋好食

🥖西班牙油炸鬼

🍋西班牙柠檬啤酒