2021-08-11
今次已经系第二次嚟到juster’s bar,代表回头率都算唔错,主要食新式fusion西餐、日式鳗鱼饭、意粉、小食配下佢哋嘅特色奶昔同鸡尾酒。佢店内位署唔算太多,畀尽8枱-10枱到,所以最好book定﹗食物方面,我哋两个女仔叫咗1个意粉加两个小食两杯嘢饮🥰食完饱肚程度啱啱好都有 8-9成。属性 真龙系 奇异花 $195spaghetti concasse with lobster and tiger prawns $195呢个咁霸气又估佢唔到嘅名⋯⋯另到我哋拣咗佢,第二个原因就系有lobster同tiger prawns,但见唔算好多人介绍,贪得意叫。嚟到卖相好igable﹗好啱打卡,只龙虾仲长过只碟,超大只😂而且劲多膏🥰意粉份量就正常,不过值得一赞系个蕃茄味自然,偏甜少少,食落几开胃,意粉嘅软硬都拿捏得啱啱好。垃圾八爪鱼$48Deep fried baby octopus $48见佢个名咁厌世好过瘾🤣,又忍唔住拣嚟试下,原来系腌咗嘅八爪鱼仔,超香脆💛,未嚟主食之前同人饮嘢咬吓就啱,系因为佢baby ostopus,所以有啲位会幼啲,唔同平时粗大嘅八爪鱼酥,都比较少会食到。曲奇马上疯
属性 真龙系 奇异花 $195
垃圾八爪鱼$48
Deep fried baby octopus $48
曲奇马上疯 $47
呢杯曲奇马上疯真系令人又爱又恨,系睇得又几好饮嘅奶昔。曲奇味沟埋奶咁饮真系好肥仔但系🤣不过主菜未嚟嘅时候饮吓饮吓就唔觉意饮晒一半。
青瓜梳打
味道系好特别同奇妙,一饮落去劲Fresh嘅青瓜味,但隔多一两秒慢慢渗出薄荷味,变咗一饮入口系青瓜再带薄荷味,我之前系未饮过类似嘅味,又唔难饮,算几清新😆
特式一口手卷( 带子)4件
One bite sushi roll x4 (scallop) $88
一口手卷估唔到比八爪鱼更惊喜😳,我个人系偏好呢个多过八爪鱼,因为两个人食一份炸嘢系有少热气,系 3-4个人送酒食会啱啲。佢个酱汁调得几好😛食落成件事好夹☺️我哋两个都一致好评觉得不错,系价钱可能偏中上啲~但卖相都很不错❗