2024-03-31
朋友介绍,试咗呢间新餐厅食dinner & 饮嘢. 环境几好,啲位几阔落,同其他顾客距离唔系好近,所以同朋友倾偈感觉几好.嘢食好食!! 试左几款嘢食,最记得个Uni Lobster bisque arancini, 个外面好脆,入面热辣辣, 个sauce 几creamy, 下次一定会再叫. 个charcoal karaage 几特别。个蛋mayo好食。配埋个外脆内嫩嘅炸鸡,好食 Sweet potato apple pie, 都好食! 个人好钟意食番薯同埋苹果批,呢个组合对我嚟讲非常满意哈哈!个butter sake clams pot 都好有酒香,都吾错。味道几好,但其他野更特别。会先食其他先。啲cocktail 有好多吾同款式,吾系平时common嘅recipe. 我自已试左个限定红豆cocktail (吾记得个名), 吾太甜,好啱饮. 下次再黎会留耐啲,试埋其他嘢
下次再黎会留耐啲,试埋其他嘢