餐厅: 德昌魚蛋粉
资讯:

2009-07-24 14 浏览
其实我觉得我都几有资格讲 "我爱茶餐厅" 呢句说话! 因为我真系好多餐都系茶餐厅入面渡过的今次食呢间, 都可以话系一间茶餐厅嚟, 因为佢唔系只系卖鱼旦粉, 而系卖埋茶餐厅会卖的所有食物! 见肚饿, 就入去食, 有一个系沙爹牛肉包餐, 有个牛肉包加杯饮品, 个沙爹牛肉包本来都几好食, 因为个沙爹汁好野味, 牛肉索哂沙爹汁, 好正, 但系最可恶系沙爹牛肉系"冻"的, 令到本来好食的都变成唔好食 点解唔可以坐暖d 牛肉呢, 都唔系好难啫冻柠茶不过不失, 唔算太好饮, ok啦, 但系觉得个包认真d 整会系一个美食, 嘥左..

点解唔可以坐暖d 牛肉呢, 都唔系好难啫