2017-12-02
韩国野食依家开到成行成市,要揾韩国餐厅一啲都唔难。今日黎尖沙咀买野,行到黎呢条”韩国街”,点可以唔试韩国食物呢?选择呢间餐厅纯粹因为多人,应该唔会差得去边!六点中左右炸,餐厅已经好多人系度开餐,生意几好!睇店内电视先知,原来安德尊同李锦联之前都黎过呢间餐厅,介绍过呢度既食物。韩国食物点可以少得个炸鸡呢!我地点左平时少食既蒜香炸鸡,个底有啲薯条。首先,你会见到一片片既蒜片同汁系面,好香。炸鸡个粉同平时食开既有少少唔同,好松化同好香口!鸡肉嫩滑!好食!呢个系半份既份量,如果份量再多啲会更开心!都有唔少款既炸鸡可选择!秘制章鱼蛋浆熔岩炒饭饭预先炒熟,依个落紧既系蛋浆之后再加左好多好多既芝士!职员会系你面前即刻烧融啲芝士,起晒泡泡甘,超正!再捞埋!口水都流呀!芝士好多,仲有一粒粒既章鱼,食落有有口感,炒饭加入左泡菜,所以辣辣地,好惹味!韮菜海鲜煎饼馅料有韮菜、虾、鱿鱼等,饼底厚身,煎脆,几香!酱油甜甜地,同海鲜饼几夹!好多款饮品选择!可以自己整小丸子!下次玩下先!整体上唔错,人流都几多,值得再黎!
六点中左右炸,餐厅已经好多人系度开餐,生意几好!
韩国食物点可以少得个炸鸡呢!
都有唔少款既炸鸡可选择!
秘制章鱼蛋浆熔岩炒饭
饭预先炒熟,依个落紧既系蛋浆
再捞埋!口水都流呀!
韮菜海鲜煎饼
好多款饮品选择!
可以自己整小丸子!下次玩下先!
整体上唔错,人流都几多,值得再黎!