2K
2024-06-09 28 浏览
🍽尝吃套餐🍽-东涌Citygate行完街 一袋二袋 揾咗间坐得舒服唔迫嘅韩国餐厅 食二人套餐-⭐️尝吃套餐⭐️-🍖烧酱油黑毛猪白切肉将半肥瘦白切肉点酱加腌萝卜丝泡菜 然后用生菜🥬芝麻叶🌿包住食 有青草幽香 味道丰富 猪皮唔油腻 啖啖软嫩Q弹🥰-🍛咖喱甘笋蛋包饭配汉堡扒奄列蛋色泽鲜黄 切开之后 半熟蛋汁流出 令人流哂口水🤤 蛋香嫩滑溜 汉堡扒油花丰富 咖喱酱汁浓郁 全部都好啱下饭🍚-🥓巴马火腿卡邦尼年糕卡邦尼汁滑溜 年糕化身粗身意粉 一样咁挂汁一样al dente😚-🧀焦糖芝士山咖啡🫘红豆鲜奶焦糖芝士山真系唔讲得少 将佢搅匀入杯里面 味道似salted caramel flavored coffee -🍰甘笋芝士蛋糕甘笋蛋糕同芝士蛋糕我两样都钟意🥰 呢个二合一组合相当掂🤭 只系少甜 先食到底部甘笋甜🥕 跟住有mascarpone芝士🧀滑溜绵密口感 -📍 Banchan & Cook东涌达东路20号东荟城名店仓3楼334号舖
🍽尝吃套餐🍽
⭐️尝吃套餐⭐️