同班友去试咗一间好有型嘅港式火锅店 ""一锅堂"", 真系超正!🌟 环境装修圆润华丽且又舒适, 火锅料理新鲜可口,就喺旺角,地点方便到让人惊艳,真心推荐!✨🌸 杏汁猪肺汤底自家熬煮的汤底无比清甜,汤味浓厚,满满的鲜味供你选择,你又惊心动魄,爱不释口!到底,猪肺汤底煮嘅火正啱,美味又醇厚💯未食已经流晒口水😍。🌸 肉品盛宴,真系被震到了!🥩 黑毛和牛、安格斯牛肉及手切牛肴肉,肉片口感绝佳,色泽诱人,肉味浓郁,食落去就好似入口即化咁!钟意食牛肉嘅你,要小心可能会食到停唔到口哦😋。🌸 添上特色呈献,魔鬼辣安格斯牛肉 真系足以引发食客嘅味蕾欲望,唔钟意食辣嘅朋友,都要试吓,绝对唔会后悔⭐️⭐️。🌸 如果你钟意食嘢,又钟意试新嘢,每碟嘅极上安格斯牛小排同花雕浸安格斯牛肉, 到底真的让你回味无穷❤️。总结嚟讲,今日嘅一锅堂系一场美味嘅盛宴跟快乐嘅经验 😊 今后嘅每次火锅聚会,一定会考虑佢哋喔!无论系朋友,家人定情侣约会,这里都是首选😉我们已经好期待再次叹佢哋嘅火锅啦!一锅堂已经准备好等大家嚟捞㗎喇! 🎉 推荐比所有嘅同事同朋友啦🏆