2022-08-07 73 浏览
起旺角行完街, 谂住食晚餐, 但系朋友话唔想食咁饱, 所以就嚟咗呢度叫串烧食, 朋友推介呢度串烧几好同埋可以饮酒, 方便我哋一路吹水一路倾计.上到嚟见到餐牌, 价钱唔系好贵, 但系质素几高下, 串烧时候可以叫几种味道, 原味麻辣同香辣, 另外都可以叫辣度, 所以唔担心会食唔到, 呢度串烧种类几特别, 连鸡子都有, 真系好少地方见,另外牛舌梗系唔少得, 呢度牛舌只系16蚊, 价钱真系好平, 食落去好香牛味. 除咗串烧之外梗系唔少得系食啲素食, 我哋叫咗个蒜蓉牛油杂菇, 餐厅用锡纸兜成个上, 热辣辣, 牛油浸猪全部嘅什菌, 每一旧都充满牛油嘅香味.最后我哋叫咗两杯cocktail饮, 颜色几靓, 总括而言我觉得呢间cp值高, 虽然份量比一般餐厅可能少, 但系价钱都会比较低,总括嚟讲都唔错