2024-10-25
好友生日,揀了呢間串燒Bar, Happy Hour 到9點!我地可以慢慢飲慢慢傾👍🏻【形 Katachi Bar & Kushiyaki🍢🍢】1st round , 我地一人一杯cocktail ☘️Mojito: 味道清新,都夠酒喎!decoration 好靚,打卡必備🍹sex on the beach: 甜甜酸酸,非常醒胃,顏色鮮艷,影出嚟都好靚🍢串燒好有水準,我地叫咗雞胸軟骨、豬頸肉、牛肉串、豬腩肉同埋翠玉瓜,每串調味適中,燒得剛好又唔會乾,尤其要讚燒雞胸軟骨,用汁燒,特別好味,真係唔係周圍食到😏🦑炸魷魚:送嚟嘅時候我哋見佢顏色深少少,仲以為會炸得好乾,食落又幾外脆內軟,啲魷魚一啲都唔韌🍚鰻魚炒飯,份量好啱輕食嘅我哋,味道都唔錯我地仲追加咗2nd round cocktails🍋 Kamikaze: 味道可以🫗Long Island Ice Tea: 第一次飲有layers 嘅Long island ,好靚好特別,味道係我心目中想要的😋🐓雞軟骨串:燒到外脆內軟👍🏻🍍燒菠蘿:新鮮菠蘿,香甜多汁,解膩一流😋
【形 Katachi Bar & Kushiyaki🍢🍢】
1st round , 我地一人一杯cocktail
🍚鰻魚炒飯,份量好啱輕食嘅我哋,味道都唔錯
我地仲追加咗
2nd round cocktails
🍋 Kamikaze: 味道可以
🐓雞軟骨串:燒到外脆內軟👍🏻
🍍燒菠蘿:新鮮菠蘿,香甜多汁,解膩一流😋