2023-06-27 54 浏览
今晚我去咗一间好正嘅四川风味餐厅,呢度主打串烧,我哋点咗新疆羊肉串同埋烤牛肋,肉质好嫩,加上啲香料同埋辣椒粉,真系好开胃!🐑🥩🐄另外,我哋仲叫咗烧爆汁牛丸啦同渣男五花肉,啲名全部都好盏鬼,另外烧全翼都几好食,啲鸡肉好嫩滑。🥓🥩🍗除咗肉类之外,我哋都叫咗啲海鲜。青椒酿虾滑都好吸引,虾滑好弹牙,加上啲青椒同埋酱汁,真系好夹!烤活虾都不错,大只又新鲜🍤🦐🙈如果你钟意甜食,咁红糖糍粑就一定唔可以错过,外皮香脆内里糯糯嘅口感加上甜甜嘅红糖,好正宗。🥹😁😆另外,我地都叫左烧韭菜、烧茄子、烧菠萝同一口甜薯都烧得好入味,茄子舖上超多蒜粒同辣椒,甜薯甜甜地好解辣,每款都各有特色。🍆🍍🍠最后我叫左一窝蒜蓉娃娃菜,蒜蓉香气满满,开胃又健康。🥒🥦🥗

最后我叫左一窝蒜蓉娃娃菜,蒜蓉香气满满,开胃又健康。🥒🥦🥗