2013-01-17 184 浏览
近排爱上左食鸡煲,又食呢间d食评都ok所以不妨一试。我早左一日book位所以去到吾洗等。其实系book抬个阵个职员态度都觉得麻麻,有d串,佢话我地无book只有预早安排walk in架姐-_-当我去到既时候见到全场系空既,我地就三位既,我见到有近墙边既抬想坐但佢吾比话有人book左,要我地坐一张六人抬,系两分钟之后佢就叫左三位同我地搭抬+_+搞到尴尬。但其实呢个张抬根本都无人book比左三个后来既女仔坐=_=d职员态度真系吾好,无礼貌。其实佢d嘢食都吾错,我食左个微辣招牌鸡煲,好惹味,但微辣都几辣,d味好正宗,好四川风味。d材料几新鲜,鸡好入味。但吾食得辣真系要食吾辣!可惜系坐得吾舒服,无服务都要我加一!
近排爱上左食鸡煲,又食呢间d食评都ok所以不妨一试。
2013-01-17