2023-01-19
天气有啲冻,所以同朋友食咗个食四川麻辣火锅,今次依间舖头喺旺角开咗新分店,之前都要去北角𠮶度食,今次锅底我哋就拣咗三色锅,野菌锅,蕃茄㖞同四川麻辣火锅🍲,依三个锅底都好吸引,而且餐厅系中国风嘅装修,出面呢仲有好多配料,如果唔系好食得辣嘅朋友,都有解辣嘅酱料帮到你,而且呢每种肉类都有细分同大份可以选择,可以是试唔同种类嘅嘢,餐厅都有唔同嘅活动,帮餐厅打卡出post都会有肉或者菜即时送返比客人享用,食麻辣火锅又点少得叫毛肚,莴笋,豆干皮,而且仲有唔同小食俾大家享用,小编就叫咗炸蛋,佢嘅鸭旦味都好重,感觉都好特别,另外餐厅仲有每人另加$30任饮四款康师傅饮品,感觉比较优惠啲!最后,梗系有叫到食麻辣嘢必要嘅甜品,冰粉同红糖糍粑!