2024-06-04
我同男朋友今日走到观塘嘅APM嘅四汤八面,跟住佢一齐庆祝我嘅生日。餐厅系非常有台湾嘅感觉,灯泡挂咗起嚟,热闹得嚟仲有种家嘅感觉🏮,仲有各种嘅台湾纪念品,令到我地有种身处台湾嘅错觉。有台湾嘅精髓,尤其系佢嘅味道。食物🤤🤤🤤🤤🤤环境🏮🏮🏮🏮🏮服务👍👍👍👍👍我点咗份无骨海南鸡饭, 而男朋友就点咗份私房烤鸡扒饭。我个海南鸡饭真系好好食,饭粒粒分明配上那滑嫩的鸡肉😋,工夫真系唔会呃人呀!佢嘅鸡扒好香,食落去同海南鸡饭有一种完美嘅配合。食紧个时候我哋都已经食完一半,跟住我地交换左,食对方既另外一半~~~佢哋个鸡扒真系太好食, 肉汁丰富,外皮烧得香香脆脆,真正系有火候🍗。非常下饭,一啖饭一啖肉,口感丰富,真系太享受了😙😙。肉质松软,连同佢嘅滋味都喺我口腹中漫开。四汤八面系我同男朋友出街𠮶阵就会去嘅地方,佢嘅食物质量超级好。喺度嘅食物真系好满足😊, 食物又新鲜,无论你想食咩佢哋都会有,真系就算系挑剔嘅食客都会满意。
食物🤤🤤🤤🤤🤤
环境🏮🏮🏮🏮🏮
服务👍👍👍👍👍 我点咗份无骨海南鸡饭, 而男朋友就点咗份私房烤鸡扒饭。我个海南鸡饭真系好好食,饭粒粒分明配上那滑嫩的鸡肉😋,工夫真系唔会呃人呀!佢嘅鸡扒好香,食落去同海南鸡饭有一种完美嘅配合。食紧个时候我哋都已经食完一半,跟住我地交换左,食对方既另外一半~~~