2021-01-28 3655 浏览
红烧牛肉面🐮($60)黎得食台湾野又点少得牛肉面呀🍜 唔好睇佢好似好少咁, 其实食落都几饱肚嫁😊 牛肉够晒腍身, 如果可以多几块就好喇😏 仲有几条菜芯, 酸菜同红萝卜🥕 面身几爽口弹牙夹少少辣辣地几惹味台式养生药膳排骨饭🐷($70)话明养生当然系健康之选, 呢啲天气食真系既暖胃又饱肚🤰🏾药膳汤饮落带啲药材既香味再配埋啲炖到腍晒既排骨真系一流, 将啲药膳汤捞落啲饭度食又系另一番风味🤤台南盐水意面套餐🍲($58)呢个餐好丰富, 有一份台式卤水拼盘加肉燥捞面🍜 不过略嫌啲卤水唔够入味🤔 但系胜在啲料好足, 细细碗面都有大量既肉燥😚 其实如果唔太重口味既人应该会几钟意香肠蛋饼🍳($45)佢有三款蛋饼可以选择, 我见香肠呢个配搭几有趣于是就试下😋 不过有啲失望, 因为比我想像中细份味道好普通, 再加上蛋饼上既酱令到蛋饼变得好咸🙈 同埋肠既部分偏油同埋硬身, 同个蛋皮唔太夹呢度既装修令到大家好似去左台湾啲中学咁, 好有那些年既感觉, 成个人青春晒👩🏾‍🎓 呢度所有野都系自助式, 所以大家食完野记得自己执好张枱呀😌 呢间餐饭都颇受欢迎, 所以唔想等位既话可以事先卜定位☎️
红烧牛肉面🐮($60)

台式养生药膳排骨饭🐷($70)

台南盐水意面套餐🍲($58)

香肠蛋饼🍳($45)

2021-01-24
  • 红烧牛肉面