2011-10-27
今日老细又发癫, 做到个个火都嚟埋!! 放工一于食餐劲, 一泄心头之愤!!又系打开openrice睇吓食咩好, 就食放题喇!! 虽然食评好坏参半, 但全部好评果啲咪仲惊, 点知系咪老作架谂住揾间近近哋, 一餐半餐冇所谓喇 点知有惊喜㖞, 啲同事试过后,觉得食物大致上ok,价钱又唔贵, 可以番叮先食放题首选 刺身, 有赤贝,甜虾,希灵鱼,角螺,三文鱼,吞拿鱼同章红鱼,质素大致上新鲜! 坐低无耐仲有盘特别刺身, waitress姐姐话系送架,仲会常常变㖞, 一睇buffet 纸入面真系无架!!熟食有 - 烧蚝, 上面啲沙律汁够开胃, 正!!羊胺好味又唔SO, 迷你蕃薯, 的的骰骰, 又甜又可爱 仲有, 仲有, 个蟹粥鲜味到同澳门诚昌有得挥呢咁啱佢咃十周年纪念,仲有sake任饮, SO呀!! 饮饱食醉返到屋企, 谂谂吓都应该比个"赞"佢, 就同大家分享吓啦!!