2019-12-31
今人回味再回味系因为好味吖,定系抵食呀?系两样都系呀!今次如无记错应该是第四次帮衬,之前好耐无嚟食的主要原因是订唔到位,早几日发现现在可以在OpenRice个Apps订座真系好方便,就算要改人数改时间几个掣就已经搅掂,而且还有一支红酒送讲翻蚝站的生蚝,今日我哋咁啱可以以$10一只的价钱试到两款生蚝,侍应同我哋讲,平时佢哋只系会得一款$10蚝,我哋四个人总共食了五打生蚝,净食生蚝当然唔够啦!我哋每次都会再叫一啲小食,其中必选有啤酒薯条同炸鱿鱼圈,今次叫了几个主菜有薄饼,意大利饭同猪肋骨,我哋几个都觉得佢哋做的小食较主菜出色。由于我们一早入咗会成为VIP所以每逢星期一帮衬正价食品都会有七折优惠,所以呢餐都非常抵食。另外要主意用Apps订位有限制用膳时间,佢哋讲到明得90分钟,所以在叫嘢食时要加快速度。