2024-08-03 1645 浏览
呢间试过排成粒钟先有位, 不过今晚一丁友, 有得搭枱, 唔洗等。 荃湾呢头, 都有几间呢一种传统包装既食肆, 但系传统包装, 未必食到有质素既出品。 呢间点解经常排长龙, 试过就知! 一个人食, 通常都唔系粗炒就系客饭, 今晚已经谂好系食客饭, 系鱼香肉丝同回锅肉之间, 斗争咗一阵。 期间有两枱客都叫咗炒鳝糊客饭, 我之前食过, 系得既, 不过今日想食菜同肉。 鱼香肉丝虽然肉唔多, 但系配料系劲多既笋丝, 纤维量可能多过回锅肉既菜。 酱汁tune得好味, 系上海菜好唔好食既关键, 佢地个汁系好味既, 𩠌饭一流! 58蚊, 系客饭之中最平个一级。我唔钟意菜饭, 次次都叫白饭。 两碗食唔晒, 叫姐姐俾一碗我够啦。 饭、𩠌、汤, 一粒不留! 清枱! 其实次次嚟都想饮酸辣汤, 不过无得叫细碗, 一个人一大碗汤, 惊食唔晒其他野。想饮汤实有得饮! 主菜到之前, 必定会有例汤一大碗。 请各位小心! 佢地既例汤好热, 比其他食肆都要热, 出晒烟。 呢个简单既例汤系好饮, 但系记住摊一摊先饮, 唔好心急, 因住渌熟条脷! 纸巾提供: 冇厕所状况: 冇去过回味指数: ****返兜指数: ****

纸巾提供: 冇
厕所状况: 冇去过