2020-03-03 115 浏览
难得可以轻松吓,食个鱼乌冬都几滋味。旺角弥敦道的上楼鱼乌冬,每隔一段时间都会返来食佢,钟意佢鱼汤够浓,好味。鱼之恋浓鱼汤鱼乌冬 $72一碗之中有齐晒我所有想食既𩠌,有鱼春卷、墨鱼春卷、鱼皮饺、鱼腐同鱼旦,再加上滑嘟嘟鱼乌冬,简直系最高享受。每碗鱼面都会跟个三色小食,麻酱海苔 + 柚子汁萝卜+ 甜小薯,全部都好啱食。秘制脆鸡扒浓鱼汤鱼乌冬 $72无肉不欢的朋友就点了鸡扒鱼乌冬,佢大赞鸡扒炸得够脆,有特别腌过,超级惹味。仲同鱼汤乌冬亦系好 match, 佢边食边赞。炸鸡扒点少少辣酱就更好食,试吓啦。Twins 鱼之脆卷 $38炸鱼春卷小食,分别是鱼春卷及墨鱼春卷,点吓麻酱又几好食。Fish Nachos on the Boat $68用炸鱼皮做出墨西哥玉米片的感觉,炸得香脆,正呀!而 Nachos 上面的乳酪酱就变成牛油果酱,好有新意。辣辣地又脆口,越食越过瘾,推介大家要试一试。热桂圆杞子小黄菊花茶 $22养生保健茶的代表,明目养神热桂花啤梨肉花茶 $22啤梨香,桂花更香,味道新奇得来又好夹。仲加入少少糖浆,甜甜地好讨好。座位舒适,而且布置亦有心思。唔想出街的朋友亦可以留在家中叫外卖,大部
难得可以轻松吓,食个鱼乌冬都几滋味。

鱼之恋浓鱼汤鱼乌冬 $72

鱼乌冬

秘制脆鸡扒浓鱼汤鱼乌冬 $72
秘制脆鸡扒浓鱼汤鱼乌冬

炸鸡扒点少少辣酱就更好食,试吓啦。

Twins 鱼之脆卷 $38
炸鱼春卷小食,分别是鱼春卷及墨鱼春卷,点吓麻酱又几好食。

Twins 鱼之脆卷

Fish Nachos on the Boat $68
用炸鱼皮做出墨西哥玉米片的感觉,炸得香脆,正呀!
而 Nachos 上面的乳酪酱就变成牛油果酱,好有新意。
辣辣地又脆口,越食越过瘾,推介大家要试一试。
Fish Nachos on the Boat

热桂圆杞子小黄菊花茶 $22
养生保健茶的代表,明目养神

热桂圆杞子小黄菊花茶

热桂花啤梨肉花茶 $22
热桂花啤梨肉花茶

座位舒适,而且布置亦有心思。

唔想出街的朋友亦可以留在家中叫外卖,大部分热门的外卖平台都可以订到,够晒方便

鱼乌冬
Twins 鱼之脆卷