2022-07-06
1928 浏览
📍鬼金棒 (尖沙咀)📮尖沙咀金马伦道20号地舖.相信大家心目中都会有啲餐厅, 有啲食物, 相隔一排会突然好想再食🙃鬼金棒既拉面就系比到我呢种感觉.🙎🏽♂️味玉辣麻味噌拉面HKD100💁🏻♀️炒豆芽菜辣麻味噌拉面HKD100我地分别叫左1️⃣味玉辣麻味噌拉面2️⃣炒荳芽菜辣麻味噌拉面, 唔食得太辣既我地order 小麻小辣🌶追求食住呢碗麻辣拉面而流汗既感觉呢度既叉烧类似东玻肉, 有少少肥脂, 炆煮好后放落辣辣地既汤底入面再索下啲汁, 非常惹味😛面质方面, 呢度用既系粗面, 麻辣汤底浓稠, 令面条更容易挂汁, 就算无任何𩠌/配料应该都可以食哂成碗面🔥肉碎饭 HKD35已经第三次黎, 决定除左食拉面, 要试啲新野, 所以追加埋个肉碎饭🍚用试拉面既肥叉烧整碎做成肉碎, 肉碎juicy美味, 轻松足够𩠌完一碗饭😋.相信唔洗好耐, 隔一两个月内, 又会再黎拜访呢间非一般既拉面名店🍜.整体环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物味道:🤤🤤🤤🤤🤤服务态度:🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼物超所值:💰💰💰💰回头基率:💨💨💨💨💨.#nonstopeatingdiaryjapanese #nonstopeatingdiary日本菜 #nonst
📮尖沙咀金马伦道20号地舖
#nonstopeatingdiaryjapanese
#nonstopeatingdiary日本菜
#nonstopeatingdiaryramen
#nonstopeatingdiary拉面
#nonstopeatingdiarytsimshatsui
#nonstopeatingdiary尖沙咀