2008-05-14
第一次写食评~听过好多人讲Freshness burger好正,今日专程出尖沙咀试~去到未够六点,发现有六点前(忘记几点开始有)才有的便当sets,每set$38有和风包+沙律+薯角/薯格+冻柠茶/cola/热coffee/热organic tea!比combo sets抵,于是两人决定一试"Freshness burger"+"Fish burger"好正~两个包都好烫手,Fish burger没有芝士,有点淡口,但由于热所以好食!Freshness burger比Fish burger重手,冇Fish burger咁热但都好Fresh好好食!果两个薯角/薯格份量唔多但已令人满足~~而且唔系太油腻的感觉!仲有沙律可以减低油腻感~值得推介!
第一次写食评~

仲有沙律可以减低油腻感~值得推介!
  • Fish Burger