2009-08-22 33 浏览
店子虽少, 但还蛮有居酒屋FEEL的~ 不过, 系迫D架啦!是夜一行二人, BK左8点, 但迟左, 店员好有礼貌打黎提醒~教我地点去, 服务真系唔似网友们讲到咁差!!食物质素绝对比寿司广高几倍!! 价钱差唔多啦!!要系香港食新鲜好味正宗既日本菜, 价钱当然相对要付出多好多!!好食就得了! 其实每个人去之前都知见城唔平的了, 但点解最后食完又要话太贵呢?!讲返正题, 是夜坐sushi bar... 2个人order了~原只海胆 - 真系好fresh, 重重既海水味, 再黎既系鲜甜味.. 系个口stay好耐肥TORO - 可以讲绝对唔系入口即溶! 但系呢只味啦!! 味道对了, 什么也对了! 很好吃!油甘鱼腩 - 鱼味足, 相对其他平较一般!!牡丹虾 - 很好吃!! 真的很好吃! 唔会起胶! 鲜味十足! 个虾头亦炸到岩岩好!!! 好好食! encore~秋刀鱼 - 哗! 突然发现新大陆咁!! 口感偏淋, 但个味好独特!! 好好味!! 爱上了!! encore!!!!池鱼 - 其实好怕食池鱼, 因为怕佢腥!! 但佢呢到系用深海戈种, 无事~ OKAY LA!!sushi 方面有...海胆 -
教我地点去, 服务真系唔似网友们讲到咁差!!
食物质素绝对比寿司广高几倍!! 价钱差唔多啦!!

油甘鱼腩 - 鱼味足, 相对其他平较一般!!
sushi 方面有...
海胆 - 虽然唔及原只戈D咁好味, 但都真系值回票价!! encore!!
三文鱼子 - 唔系系HK食过最好味既~ 但都好唔错了!! 值得再食~
带子 - 唯一觉得麻麻的~!!!! 系有鲜甜味, 但系争咁D!! 下次唔会ORDER~
左口 - 好爽口!! 少有食到的水准!!
秋刀 - 忍唔住...... ENCORE多件SUSHI... 太好味了!!
最后整多个温室蜜瓜作结!! 蜜瓜雪个温度刚好~ 好冰冻, 多水同好甜!!
就算自己去买廿百蚊个既温室蜜瓜返去食都唔知点解唔及见城好食 T^T
价钱系贵左D, 但真系觉得好满足!!! 比起去喜来登, 见城会更吸引点!!
原只海胆 - fresh
肥TORO - 味道对了