2020-04-30
一向都经常帮衬,通常会叫牛腹腔、烧乳猪、海南鸡饭同埋意粉(值得一提系任何一款意粉都好好味),今次想食啲未食过的。平时都会叫拖罗刺身,今次食拖罗寿司,黄经理叮嘱不用点任何汁,直接食落口,果然有惊喜,超好味。跟住就上新款野,左口鱼寿司加紫菜底,口感好丰富。再黎就系猪肉卷糖心蛋,中意食蛋既朋友仔,我建议呢个系必食。跟住食个浸瓜子鱼,同以往一样,滑溜到呢!都唔使几分钟已经食哂,但要留肚食下一味菜,如果唔系,叫碗白饭捞汁系绝配。最后一味,系想试好耐既斧头扒,一个字:掂! 简直无得输,唔太肥但有 黐住少少肥,好juicy,佢地仲好有heart帮我起埋骨边既肉,建议有4人先好叫,唔系食唔哂,记得系要试早order。其实已经好饱,但呢度自制既甜品同蛋糕实在太过出色了,又怎能放过呢?好多新款串烧,大家可以去试试。值得一提, 呢度个个都好有礼貌同好有heart,招呼非常好,喺呢度食饭会觉得好开心的。
跟住就上新款野,左口鱼寿司加紫菜底,口感好丰富。
再黎就系猪肉卷糖心蛋,中意食蛋既朋友仔,我建议呢个系必食。
好多新款串烧,大家可以去试试。