2023-12-12 608 浏览
前几日食完饭想食甜品,谂返起中学时候成日都食双皮奶,于是揸车去附近食。入到店舖明明都有几多空位,但系姨姨叫我哋坐喺两对情侣嘅中间,唔系好明白呢个做法🤔我哋都有提出想坐其他位置,例如店入面有2张比较隐蔽嘅四人枱,但被拒绝。我哋见到之后入嚟嘅客人都被拒绝坐个到。听店员姨姨喺度倾偈既讲法就系个张枱系唔会比其他人坐,除非店舖真系冇位剩,因为万一有明星嚟食嘅时候就系要坐𠮶度😐好彩左边嘅食客食完好快就走咗,所以我哋先可以坐得松动啲🫠服务就冇㗎啦,食物水平同价钱更加系无话可说。双皮奶奶味唔重,好淡,仲要份量好细份。$40一碗,对我地来讲唔会再食下一次。可能因为出名,客人不断,所以冇服务冇味道,咁呢个价钱食回忆大家可以自行考虑吓抵唔抵啦

服务就冇㗎啦,食物水平同价钱更加系无话可说。