(非会员)
2005-11-14 21 浏览
刚入来就睇到这篇,所以就想回应一下.不过都要先讲明我唔系代表公司身份架~只系新新店员仔一个,用番自己感觉去讲乍,希望您唔介意啦...关于2/3柠乐,其实真的对不起> <因为那汽水机的柠乐唔知点解一禁佢就系咁出好多泡泡,要等泡少左再禁,再等,再禁etc....重复几次先满.所以一个唔留神都会斟得唔够满.唔系有心悭架,对不起呢!我会更加留意留意的!而酱汁呢,我地其实有个份量跟架,我谂公司系唔想d酱汁味盖过晒d 丸味啦,所以都唔主张落好多.当然啦,如果您真系想要多d,只要开句声话要多d,我地就会加多d比您架喇!仲有好多谢您话我地服务好ar^ ^作为个店员,顾客满意已经系个好好既鼓励o黎架喇~我地会继续加油架喇!!最后好希望您可以再次光临本店呢~
刚入来就睇到这篇,所以就想回应一下.

最后好希望您可以再次光临本店呢~