2022-04-26 52 浏览
开返堂食梗系要食打边炉🍲啦,等左唔知几多个月无出去打边炉,今晚同事介绍呢间好抵食又多野食,$268/人另加一,无酱料茶芥钱,任饮任食120分钟。除左打边炉,仲可以无限次转换汤底,例如:鸡煲/烤鱼/火锅….一坐底会先黎个刺身拼盘,但刺身拼盘系一次性,只有三文鱼可以refill,之后会黎一碟牛肉拼盘,有几种唔同种类既牛肉,同埋海鲜拼盘,有鲍鱼、青口、虾。.大部分菜/丸都系自助吧自取,酱料都系自己拎,种类都算几多,而且摆盘整洁干净。其他食物,例如:牛肉/猪肉/鱼片…等就QR code落单,几欣赏佢仲有麻辣烫、炸物、等小食食,种类真系多到食唔完。.成晚最精华真心系个「手切牛」,首先切得够厚身,咬落牛味十足得黎又无筋,丰富口感真心放题黎讲好高质!剩系食牛都觉得回本,反而其他款式既牛就无手切牛黎得咁出色👍🏼👍🏼.性价比极高既任食打边炉🍲,如果唔限时仲正🙈🙈 期间限定仲有每枱包一锅烩牛尾煲1锅,不过同行朋友麻麻地,所以我地无要到。