2024-09-01 181 浏览
之前都黎过食一次 今次同女朋友再黎食 野食质素依然保持水准🤣 好食得黎又高性价比 而当中最吸引之处就系+$1有蛋糕放题😍 不过好似做埋依几日咋 去之前要问清楚店员丫😉🍀鱼糕串辛辣面卡邦尼意粉依个一定要食 因为真系超级好食🤤 除左卖相好吸引之外 味道亦都好浓郁入味 卡邦尼酱汁稀稠度恰到好处 有挂身效果😍 食一啖意粉 再咬一啖鱼糕 好满足🥰🍀传统人参鸡汤配白饭人参鸡汤同平时系韩国食到嘅感觉好相似 整得好好食😜 鸡肉亦都好软嫩 轻轻力一咬已经化开 好正😚 将白饭浸少少人参汤再食 更加开胃🤩🍀金莎朱古力够晒甜 好岩我依啲钟意饮甜野嘅人🤣 朱古力味浓郁 饮一啖再食返粒金莎朱古力 好邪恶🍫🍀蛋糕放题我地直接叫左一轮 一共六款口味😆 包括原味芝士蛋糕 朱古力芝士蛋糕 伯爵茶慕思 柚子乳酪慕思 抹茶红豆 同埋Tiramisu🍰 每一种口味都整得好好 绝对吾系事事但但整个蛋糕比客人😳 而我最钟意嘅就系芝士蛋糕 同埋伯爵茶慕思 忍吾住叫多左个黎食😝

🍀鱼糕串辛辣面卡邦尼意粉

🍀传统人参鸡汤配白饭