餐厅: 湊湊‧甄選 (AIRSIDE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
之前喺尖沙咀食过呢一间,同朋友庆祝生日拣咗喺启德新商场食。🩷由台湾过江龙开到嚟香港,启德分店终于有食啦。锅底方面,由于我有选择困难症😆所以今次拣咗鸳鸯锅底,喇沙汤底&清凉椰子鸡。椰子鸡汤好清香,个人十分推介喇沙汤底,有冇人钟意去新加坡食喇沙汤,呢度呢款锅底完全做到我喺新加坡食嘅海鲜喇沙锅味道㖞,浓头好浓郁而且充满喇沙香气。冰鲜白鳝片 薄薄嘅白鳝片放落汤底渌一渌就食得,冇泥味好紧要,弹牙鲜甜👍🏻爽口牛黄喉 个人推介喇沙汤底食呢款好夹,牛黄喉都系入汤渌一渌就食得,入口劲爽弹!另外都推介呢一款90%鲜虾肉制人气虾滑,虾滑食落啖啖虾肉,入口口感好滑咬落好爽弹!虾肉嘅比例好多,所以食落都好鲜呀。油麦菜浸落汤度吸晒汤同埋各款海鲜嘅精华鲜甜!必食推介大家呢款澳洲西岸曼杜拉龙虾🦞龙虾即叫即㓥,上枱嘅时候仲郁吓郁吓好生猛啊新鲜嘅龙虾肉配上浓香喇沙汤底真系冇得输!另外仲有自助区域有唔同款式嘅前菜同埋时令水果自选,仲有台式肉燥饭添!加分整体来讲餐厅用餐环境舒适,而且阔落。所以都几适合同一大班friend一齐聚会打边炉。
之前喺尖沙咀食过呢一间,同朋友庆祝生日拣咗喺启德新商场食。
🩷
由台湾过江龙开到嚟香港,启德分店终于有食啦。

喇沙汤底&清凉椰子鸡

90%鲜虾肉制人气虾滑

必食推介大家呢款澳洲西岸曼杜拉龙虾🦞
澳洲西岸曼杜拉龙虾
龙虾即叫即㓥,上枱嘅时候仲郁吓郁吓好生猛啊
澳洲西岸曼杜拉龙虾
新鲜嘅龙虾肉配上浓香喇沙汤底真系冇得输!

喇沙汤底&清凉椰子鸡
90%鲜虾肉制人气虾滑