今日黎开长沙湾呢头 好想覆桌返之前食过嘅呢间波希米亚风Cafe😍🔸芝士焗澳洲薯皮($88)有三旧大薯皮 而入边系有少量薯蓉同埋芝士 焗得非常香同埋外层好脆,面头撒上烟肉碎粒非常夹。附上淡乳酪酱汁点 埋落薯皮度真系好清新 系一个唔会太 Heavy 嘅汁😇😇🔸美式 BBQ酱烤焗西班牙猪肋骨配洋葱圈($198)系令我念念不忘嘅酱烧猪肋骨🤓🤓猪肋骨嘅肉烤得非常软嫩 而且肉同骨好容易就分得开 成排猪肋骨有成四条骨咁多!!面头嘅BBQ酱真系好惹味口味重少少嘅朋友可以点埋附上嘅香料辣汁另外配菜有炸洋葱圈,同埋两嚿巨型肉桂烧菠萝 菠萝肉仲要系超级超级甜🤩🔸开心果奶盖疏乎厘班戟($138)班戟皮薄软,内里嘅疏乎厘滑顺、充满空气感,奶香四溢。奶盖上面嘅开心果碎加添咗香脆感,甜中带一丝咸味,味道平衡得好好。甜品一嚟嘅时候仲以为个奶盖会好漏🫣 但系食落个奶盖其实唔系好thick 所以食落都好清新,仲有淡淡开心果香味同开心果碎🔸静冈焙茶鲜奶 ($50)作为焙茶控呢个焙茶latte绝对要encore🥳 香浓嘅焙茶同鲜奶完美融合 同上次比绝对冇失色🤤🔸Strawberry avocado smoothie($58)

🔸芝士焗澳洲薯皮($88)

🔸美式 BBQ酱烤焗西班牙猪肋骨配洋葱圈($198)
系令我念念不忘嘅酱烧猪肋骨🤓🤓
口味重少少嘅朋友可以点埋附上嘅香料辣汁

🔸开心果奶盖疏乎厘班戟($138)

🔸静冈焙茶鲜奶 ($50)

呢杯smoothie 都非常出色🤩 出边其他餐厅好容易做到d smoothie过甜,但系呢一杯个牛油果中和咗甜味,而且饮落口感好creamy