企系门口见到百伏,即刻谂到大家谂嘅嘢。。不过门口见d下午茶餐三四十包台式饮嘢,有兴趣试下叫咗个咁疴仔大肠面线同珍珠奶茶。奶茶好快到,份量适中。茶味偏重,杯野味道ok,唔劣唔好果只。无几耐面线嚟到,都几大碗几重手,可能食开八方云集𠮶啲size,不过呢到始终贵d,大碗都正常。卖相唔错,捞起亦多料,面线,疴仔(个名几核突/恐怖),大肠,味道正路,可惜太喊。//食食下下面好似食紧粉浆咁,咩料。。不过都格硬食埋佢,食饱咗夜晚唔使食,真系几饱下,可能我细食 🐱🐴服务正常。会唔会返转头?本来感觉都算中性,但睇埋呢到嘅笑喊脸比例,我谂下次有机会会试下其他食肆。(完)// 对我个review有咩感觉,话声俾我知啊,起码知有咩改善或者知道有人支持。我唔系𠮶啲几千个review嘅人,真系好得闲先会咁样出下post。。。谢谢!//42+10%=$46
企系门口见到百伏,即刻谂到大家谂嘅嘢。。

不过门口见d下午茶餐三四十包台式饮嘢,有兴趣试下

叫咗个咁疴仔大肠面线同珍珠奶茶。

服务正常。

42+10%=$46