2013-01-17
因为系岩岩新开既舖, 人流唔算好多隔离米芝连个阿鸿小吃排到阿妈都唔认得!= =是次咁岩有台, 3个人系张正方台见佢舖面细细, 咁3个人坐逼少少唔紧要咁佢系$148 加一 1个人鸡煲我地要左个原味 然后3个人有1只鸡份量食完个鸡煲已经饱左大半 唔讲得笑佢真系好足料个鸡煲十分之惹味 入面既姜葱更加系至爱XD然后大部份既鸡肉都好嫩, 唔会有煮得耐就好un/"鞋"既情况之后入面既哥哥仔都好好服务先好详细咁介绍个鸡煲同埋唔同味,黎到又好好咁介绍食法! 叫左既打边炉料都好快黎到!又有水/7up/可乐任饮都算唔错特别推介个小食 - 手拍青瓜唔讲得笑 我个朋友个人Encore左4碟!!好好食然后佢仲有个鸡脚, 不过系爽身既, 但系我地中意食淋戈只冇法!不过佢个鸡脚爽得黎好有嚼头, 就唔会咬唔开, 不过就冇鸡翼咁入味!咁佢有既基本上就系打边炉既料, 但系唔会食到好多, 因为个鸡煲都已经饱左!同埋打边炉既料黎计, 佢唔算多选择, 但系推介 鱼腩+唐ho 好食!我地拣左个猪骨汤继续打, 个鸡煲食剩既汁其实可能落水都已经好够味,加埋猪骨汤~~~~真系冇得顶XD下次再食会再写然后影返多d相上黎XD
[对唔住大家, 相就真系唔记得影]
因为系岩岩新开既舖, 人流唔算好多
隔离米芝连个阿鸿小吃排到阿妈都唔认得!= =
是次咁岩有台, 3个人系张正方台
见佢舖面细细, 咁3个人坐逼少少唔紧要
咁佢系$148 加一 1个人
鸡煲我地要左个原味 然后3个人有1只鸡份量
食完个鸡煲已经饱左大半 唔讲得笑佢真系好足料
个鸡煲十分之惹味 入面既姜葱更加系至爱XD
之后入面既哥哥仔都好好服务
先好详细咁介绍个鸡煲同埋唔同味,
黎到又好好咁介绍食法! 叫左既打边炉料都好快黎到!
又有水/7up/可乐任饮
都算唔错
特别推介个小食 - 手拍青瓜
唔讲得笑 我个朋友个人Encore左4碟!!
好好食
加埋猪骨汤~~~~真系冇得顶XD
下次再食会再写然后影返多d相上黎XD
题外话/补充资料:
我眼见最大张台好似系4-5个人, 所以太多人去食可能要分台!