2022-01-10
今次系第二次黎食,第一次食系去CWB店🤪因为利间开系奥运个边最近我,所以又拉左我男朋友去食🤪一开始先黎两杯野饮,左边系好似叫长岛冰茶(mix可乐),佢个真名我真系吾记得🤣,味道就系饮得出淡淡既可乐味only右边系我都系吾记得叫咩🤣,个味道系偏酸,几开胃两杯野饮我都吾算好推介😂第一次饮既coconut 同 mix berry juice系好饮好多,今次我地只系纯试新野饮谂住😂又食返佢经典青口既味道❤️因为食过一次,而念念不忘,今次就冲著佢而黎😍 但今次我食到好烦厌😂😂😂 d青口入面有啲so, 成日好似有渣禁,我要吐出嚟🙃但奇怪明明我食CWB个间吾觉有禁既问题🤔但上网查过d so佢地吾整走系有道理,可以系煮既时候保持水分!?但就吾建议食用😂(我理解系禁)但我真系食到好烦厌👉🏻👈🏻或者我再食既话 会去食返CWB分店今次的确有啲失望….利个饭 真心两次食都禁正❤️好香浓茄味既意大利饭,仲有我钟意既龙虾🦞😍真心推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻利个都系怀住试下既心情食😂肉眼扒黎🤪 几大块但好多肥膏🤡我地叫5成熟… 味道还好我会钟意之前食既西冷多啲🙃 肥瘦适中而利个扒 吾系好得…..补充:今餐我地将所有薯条加$1
因为利间开系奥运个边最近我,
所以又拉左我男朋友去食🤪
一开始先黎两杯野饮,
右边系我都系吾记得叫咩🤣,个味道系偏酸,几开胃
两杯野饮我都吾算好推介😂
又食返佢经典青口既味道❤️
因为食过一次,而念念不忘,
成日好似有渣禁,我要吐出嚟🙃
但奇怪明明我食CWB个间吾觉有禁既问题🤔
但上网查过d so佢地吾整走系有道理,
可以系煮既时候保持水分!?
但就吾建议食用😂(我理解系禁)
但我真系食到好烦厌👉🏻👈🏻
或者我再食既话 会去食返CWB分店
今次的确有啲失望….
利个饭 真心两次食都禁正❤️
好香浓茄味既意大利饭,
仲有我钟意既龙虾🦞😍
真心推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
利个都系怀住试下既心情食😂
肉眼扒黎🤪 几大块但好多肥膏🤡
我地叫5成熟… 味道还好
我会钟意之前食既西冷多啲🙃 肥瘦适中
而利个扒 吾系好得…..
补充:今餐我地将所有薯条加$10@1转晒做蕃薯条🤪因为第一次食已经食过薯条同蕃薯条,完全系蕃薯条完胜,所以今次谂都吾谂转晒做蕃薯条🤣 每条都好甜好好味😋
内部环境,我地两个系下午茶时间去今次,专登简无咩人既时间再食,始终疫情又开始返,食埋今餐,又要等疫情平淡返先再考虑过黎食lu,
但都系个句😂
我下次应该都系去返CWB分店食🤣
今餐Total: $12xx (已计加一)
价钱系偏高,但性价比其实系值,
因为包服务 环境 野食就睇运气我谂😂