老友记见团购有平,就买左试下依间野。。上网见评分都唔错,心里都带左啲期望去食。。一去到见有抹茶野好吸引,但个定价过百蚊,真系有啲贵,但谂住3个人share黎试,咁就好啦试下啦!玉桂香蕉窝夫第一样上既先系玉桂香蕉窝夫,窝夫唔脆唔热,食落冇蛋香,同埋只系微暖,香蕉依啲配料都系大路野,亦都唔会整到难食既香蕉吐司依个都仲有带少少脆口,我觉得相比好食,但面有太多cream喇 但同行老友记拎茶X果个黎比较所以觉得依个唔好食,我自己未食过茶X所以唔知有咩分别 抹茶窝心一刻最期待果样最后上,个样同相既一样,但一切落个心太软我就知濑野,点解咁软既?!软到淋之之一pat野咁 虽然个味系ok,有流心,唔会过甜,有茶香,但系个质地真系太差太差太差,下面个抹茶窝夫单食完全冇味,要夹埋啲绿茶雪糕先叫有啲啲味,但系个雪糕球都唔好食,得个甜字冇咩茶香,反而成碟最可取系红豆粒,大大粒饱满既又唔会死甜!依碟野索价$118蚊真系完全极度负分!真系可一不可再,我应该唔会再黎食依间野
老友记见团购有平,就买左试下依间野。。
上网见评分都唔错,心里都带左啲期望去食。。
玉桂香蕉窝夫
香蕉吐司
抹茶窝心一刻
真系可一不可再,我应该唔会再黎食依间野