2015-12-15 2724 浏览
系GXXXPON团购了一个二人晚餐($798), 有齐鲍肚燕等菜式, 望落好吸引七点前去到, 大厅有5-6台客, 唔算多, 亦唔会嘈, 出示了张优惠券, 开茶无耐就先上了个炖汤, 汤内有花菇, 鸡脚, 鸡肉, 螺头, 仲有两棵"从蓉菌, 大约系甘的名字"个汤好鲜甜, 又热辣辣, 饮完个汤成身滚晒.第二样上的系鲍鱼, 都几够件头的, 仲有少少糖心, 但呢只系中东鲍鱼, 同日本的吉品当然无得比 (但一分钱一分货嘛)然后就系花胶鹅掌, 花胶比较淡口, 鹅掌就非常入味, 赞跟住等了又大约十分钟就上金沙带子, 每人两粒, 即系咸蛋王炒带子, 我觉得如果系炒虾球, 应该会更好食, 同侍应讲了之后的食物可以一次过起都可以, 结果真系菜, 糯米饭, 包, 燕窝都系一次过系十分钟内上齐晒, 白菜仔例牌野, 糯米饭好好食(比好多蛇舖出品还要好), 个奶王包外型成个磨菇甘样, 有趣,杏汁燕窝都好足料.总括来讲, 4百蚊一位的套餐, 真系物有所值, (连茶芥加一, 每人大约468)如果要比, 当然无阿翁的鲍鱼同燕窝甘好食, 但要知道价钱都便宜了一半, 所以无得直接比较的.服务一般般, 我们食的系套餐, 所以都

七点前去到, 大厅有5-6台客, 唔算多, 亦唔会嘈,
出示了张优惠券, 开茶无耐就先上了个炖汤,
个汤好鲜甜, 又热辣辣, 饮完个汤成身滚晒.

第二样上的系鲍鱼, 都几够件头的, 仲有少少糖心,
然后就系花胶鹅掌, 花胶比较淡口, 鹅掌就非常入味, 赞

我觉得如果系炒虾球, 应该会更好食,

侍应讲了之后的食物可以一次过起都可以,
杏汁燕窝都好足料.

服务一般般, 我们食的系套餐, 所以都无人招呼甘滞, 反而隔离台单点的, 侍应会推介有乜好食.
2015-12-14