2024-11-20 2767 浏览
一直心心念念要食到呢间好出名嘅珍姐火锅,好lucky地系一个凌晨嘅晚上,捕住佢开放时间,终于book到6点𠮶段时间,四个人gathering🎉.喺订位嘅期间有几样item系需要预先订嘅,包括咗扇牯牛,据我所知,珍姐啲牛好出色,即日凌晨香港屠宰㓥,所以订咗碟老兰嫩牛四并,试试佢🤓. 海鲜拼盘呢个item都需要预订,有四款唔同嘅海鲜包括咗有蛏子、带子、同埋两款海虾,真系好鲜甜🫶🏻.除咗食材,仲要汤底都好重要,见天气冻就order咗个清润嘅椰子竹丝鸡汤,呢个item都需要预订🈯️汤滚咗之后即刻嚟返一碗先~果然超级润心润肺.是日精选海鱼,师傅会帮你起骨切片,鱼肉鲜甜嫩滑🤓无后悔加.鲜制三宝手打肉滑有三款唔同嘅手打肉滑,其中一款系羊肉,好重孜然味,另外两款系牛肉滑,一样都yummy.小食仲order咗酥炸韭菜饺、即炸鱼皮、九肚鱼,全部上枱都热辣辣,goodgood.温馨提示,呢间系净系收cash嘅,所以记得准备足够喇💰.最后成间舖嘅环境氛围服务,都令我哋体验好好,除咗员工会为大家介绍菜式之外,会搭下嗲,吹下水。同场有其他食客都系庆祝生日,全间舖播哂生日歌熄哂灯好有气氛,仲送咗杯自家制啤酒俾我哋饮,
喺订位嘅期间有几样item系需要预先订嘅,包括咗
海鲜拼盘
是日精选海鱼,师傅会帮你起骨切片,鱼肉鲜甜嫩滑🤓无后悔加
鲜制三宝手打肉滑
温馨提示,呢间系净系收cash嘅,所以记得准备足够喇💰
最后成间舖嘅环境氛围服务,都令我哋体验好好,除咗员工会为大家介绍菜式之外,会搭下嗲,吹下水。同场有其他食客都系庆祝生日,全间舖播哂生日歌熄哂灯好有气氛,仲送咗杯自家制啤酒俾我哋饮,好enjoy佢哋呢一种返工于娱乐既气氛🥳
2024-10-23
  • 老兰嫩牛四并