2014-07-20 11904 浏览
呢间店一直都有听人讲过但由于book位比较麻烦 所以就迟迟都未去最近 我终于同朋友去左啦不过去到果阵我同朋友遇到小小既困难就系比左钱买tea card但店舖原来冇email番我地去confirm 佢就叫我地等阵 话要check下先 不过最后都比我地入呢间野好特别 佢会比啲茶叶你闻下 同有张卡介绍下啲茶 你就可以简要边种我同朋友分别拣左一款绿茶(G03)同果茶啲茶味道都几特别 而且可以消济 真的不错!到左主角就系三层既high tea架啦 最高果层有啲酥饼 全部都好好味 而且好新鲜 又够热 我同朋友影左好耐相先开始食 但上层仲有小小热 值得一赞到左第二层 由于我同朋友食完第一层开始饱饱地 所以放左好耐先食 已经冻晒 不过都唔可以怪人既>< 啲包上面酱料都好特别 整体来说不错喔!到最底果层甜品啦 有一旧紫色卖相有点不讨好既粟子味甜品(唔记得系咩黎) 起初我同朋友都以为会好难食 点知一食落口 好有粟子味 而且馅料都配搭得好好 真系好想再食多一次!!!服务态度亦都唔错 仲主动问我地要唔要帮我地影相
呢间店一直都有听人讲过
但由于book位比较麻烦 所以就迟迟都未去
最近 我终于同朋友去左啦

不过去到果阵我同朋友遇到小小既困难
我同朋友分别拣左一款绿茶(G03)同果茶
啲茶味道都几特别 而且可以消济 真的不错!
到左主角就系三层既high tea架啦

服务态度亦都唔错 仲主动问我地要唔要帮我地影相