2025-01-08
围方高质西餐厅今日就做孝顺女陪妈咪同朋友一齐食饭,咁呢间餐厅都食左好几次,质素唔错,而且妈咪朋友未试过,所以就再黎食多次啦,谂住试下啲新野。😋海鲜至尊薄饼呢间餐厅就用左薄批,批边都整到脆口既🤗我最欣赏呢个pizza既地方就有蚬之余,仲要有好多芝士🧀😚😋鲜奶泡沫松露蘑菇汤呢个摆盘值得一赞👍🏻令度成个汤又多一个层次同口感😊😋龙虾浓汤伴蟹肉龙虾味好浓郁🦞个汤仲要有啖啖蟹肉🦀😋海鲜意大利烩饭有惊喜㖞,呢个饭嘅面头竟然有几只大大粒又新鲜既蚬肉,仲要冇沙添😙👍🏻仲要有带子同大虾🍤配搭住索哂酱汁既饭粒🤭相当好味道🤗😋烟三文鱼大虾🍤沙律菜够新鲜又爽口,材料亦都好丰富,有青瓜🥒有蕃茄🍅有橙肉🍊再加埋流心蛋汁捞埋一齐食😊正👍🏻😋龙虾汁大虾意粉好浓龙虾汁索哂入意粉入面😚欣赏呢个意粉有好多配菜,例如😋士多啤梨意大利卡邦尼芝士士多啤梨🍓够甜😙再夹埋好厚身既cream cheese 🧀 一齐食,即刻肥咗几磅🤣😋抹茶芝士蛋糕配云尼拿雪糕🍦浓郁既芝士同抹茶🍵味,再夹埋冰冻得黎甜甜地既云尼拿雪糕🍦中和反个味蕾😙舔舔脷指数👉🏻7.5😋/10😋满分 值得一试😋
😋海鲜至尊薄饼
😋鲜奶泡沫松露蘑菇汤
呢个摆盘值得一赞👍🏻令度成个汤又多一个层次同口感😊
😋龙虾浓汤伴蟹肉
龙虾味好浓郁🦞个汤仲要有啖啖蟹肉🦀
😋海鲜意大利烩饭
😋烟三文鱼大虾🍤沙律
😋龙虾汁大虾意粉
好浓龙虾汁索哂入意粉入面😚欣赏呢个意粉有好多配菜,例如
😋士多啤梨意大利卡邦尼芝士
😋抹茶芝士蛋糕配云尼拿雪糕🍦