又到星期五放lunch 够钟拉我阿姐去食好西 今次呢度舒服😌得黎 又有麻甩小炒食 仲有甜品🍮 抵食得黎 又摆得上大枱••😋桃胶炖菊花🌼豆腐($48)第☝🏻位介绍 唔系因为佢最和味 系因为呢款甜品好特别 一上菜就俾佢旧雕晒花🔪嘅豆腐吸精 呢碗切到发丝咁幼嘅豆腐叫文思豆腐 系干隆御用名菜 呢个价钱 讲功夫 兼打卡 已经值晒✨✨••😋菠萝🍍咕噜肉($55 - 连白饭+养生饮品)本身见佢有个冰镇鲜菠萝咕噜肉 但lunch set咁平唔好拣 照杀!不过佢无令我失望🔥🔥佢啲菠萝🍍好鲜甜 但绝对唔系罐头糖水个种甜 系靓菠萝黎 粒肉个水晶🔮皮唔太厚 唔痴牙 但系好脆🤤🤤再咬落去 啲猪肉无骨 实净得黎又唔韧完美☺️☺️••😋椒盐猪扒🐽($50 - 连白饭+养生饮品)可惜小妹好唔食得辣 如果唔系都会几钟意呢道小炒 个猪扒几香脆 我阿姐好怕食生洋葱🧅但佢啲洋葱🧅炒得唔辣得黎又爽脆 睇黎师傅个火喉控制得唔错

😋桃胶炖菊花🌼豆腐($48)

😋菠萝🍍咕噜肉($55 - 连白饭+养生饮品)

😋椒盐猪扒🐽($50 - 连白饭+养生饮品)
桃胶炖菊花豆腐
菠萝咕噜肉