2019-04-15
朋友介绍,话呢度好靓好有仙境feel, 咁我就梗系要入嚟睇吓,食吓嘢喇!讲真,好彩佢有大把车位可以比客人泊,喺大埔嘅村,真系唔敢乱咁泊车㗎!一入去见到个正门已经好靓!小鱼池、小桥咁!仲有好多真嘅植物!仲见到我最喜爱嘅太阳花添!餐厅有分为两个区域,一个室外(靓花、小亭、流水……),一个室内(华丽布置),好可惜,因为落雨嘅关系,佢安排咗室内,同唔到花花影相喇!下次!下次好天一定要再嚟!室内摆设都好靓呀!又影吓先!海虾鲜果沙律~有五至六款鲜果!真系鲜果!绝无罐头生果!当中有菠萝、芒果、奇异果、士多啤梨……等等,随咗海虾呢个主角之外,同时亦有少量菜叶!个酱都唔系一般嘅沙律酱就算!仲有士多啤梨酱!酸酸甜甜咁!好味!黑菌海胆焗石班天使面~大大件石班有两件,非常有咬口,一食就食得出唔系普通货!有质素!而天使面唔系想像中嘅幼度,佢比脑海中果种天使面较为粗!可能因为个酱汁好浓厚,唔需要用到咁幼,去用咁多接触面去挂汁,但估唔到呢个粗物少少嘅天使面口感仲好!爽口又够味!美国无菌黑豚猪~食西餐通常都会叫块扒,唔想食咁多牛,自然会谂起猪,呢个黑豚好啱我心水,佢肥瘦参半,带有本身黑豚嘅油脂香味,非常淋!咬落去一啲
室内摆设都好靓呀!又影吓先!
美国无菌黑豚猪~食西餐通常都会叫块扒,唔想食咁多牛,自然会谂起猪,呢个黑豚好啱我心水,佢肥瘦参半,带有本身黑豚嘅油脂香味,非常淋!咬落去一啲都唔痴牙!配埋个黑菌汁更添风味!
P. S. 个扒上嘅时候,有侍应可以帮手切埋,轻轻松松就有得食噜~
呢个环境同服务(仲包埋泊车),呢个价钱,超值呀!