2015-02-12 598 浏览
一年一之既团年饭我谂都谂到头都大晒!中菜?次次都系!唔好喇挂!西餐?又好似唔系好合气氛!上海菜又无海鲜食!唉!唔好谂咁多!小早一星期睇家openrice 咁就睇到呢间泰园!其实我都觉得有小小难揾架呢个位置!不过打左两次问个位接线小姐!佢又好有耐性向我点样行过般!真系未黎就先要加分!book左7:30!一去到就有位喇!可能因为系碎日啦!好特别!一行到入去睇到个烧烤吧!见到只大头虾满心欢喜想叫!点知阿妈话叫左好多野叫我唔好再叫!咁我唯有忍住口下次先黎食你!以下小小介绍!希望大家都可以一试!
泰式酱配鱼生真系第一次!连妈咪唔食鱼生既都忍唔住要试一、两片!
明炉鱼好味!味道刚刚好!
可我食得咸啦!真心睇到有d食评话好咸!我又唔觉㖞!不过个个人口味唔同!我就觉得岩岩好喇😁😁
一入门口我已经目不转眼睛咁望实呢个烧烤吧!最离谱系个大头虾个头一路钉实我!系咁叫我影佢相!跟手食佢落肚添!
蛏子一黎般啦!不过海鲜系食原汁原味既!
不枉我因为你而来!点讲好呢!你话好似韩式酱蟹又唔似!好似潮州菜既腌蟹又唔系!总之新鲜啦!同出面唔同!我都唔识讲😂
咖哩蟹!个汁要令到我地全家叫左3个饭、两个蒜蓉包、一客薄饼先搞到我地唔会晒左个汁!真系好味!
鲜👍👍
鲜👍👍👍👍👍👍